English
 
Dansk
     
 
Terrassen blev indhegnet i påsken 2008, så den var klar til den tid på året, hvor jeg gerne har terrassedøren åben næsten døgnet rundt. På de eksisterende træhegn satte jeg hylder i varierende højde og ud mod vejen, hvor der kommer mange forbi og derfor er en del, der skal holdes øje med, blev hylderne sat, så de flugtede med overkanten af hegnet (og et udhæng bygget på).
 
 
 
Guinness nød også at ligge på terrassen i fred og ro på en dejlig solskinsdag.
Træstammen er et kirsebærtræ, der alligevel blev fældet hos mine forældre og som kattene kan bruge som en lidt avanceret stige til at komme op på hylderne.
På den anden side af terrassen ind mod naboen var det ikke på samme måde nødvendigt at sætte trådhegn op, da naboens skur sikrede, at der ikke er nogen gennemgang. Derfor har det hegn fået tilnavnet "verdens mindste løbegård", men det bliver den ikke mindre underholdende af, hvis man spørger Sander og Galliano (og nu også Fanny)
 
 
 
 
Når sneen står højt, går jeg som "velopdragen" ejer ud og tramper stier på terrassen, så de kan komme rundt til de faste udkigssteder - her er der samling ved hækken ud til vejen, hvor forbipasserende hunde og katte havde efterladt en masse spor.
 
 
Terrassen er også populær i snevejr, især hos Sander. Sneen skal virkelig ligge højt for at holde ham væk fra hans daglige inspektionstur og her ses han på vej ned fra den særlige udkigspost midt på terrassen, den mexicanske ovn:
 
                               
Mette Lambert | 3550 Slangerup  | Tlf.: + 45 29 26 96 61 | mette@dk-templebar.dk